گوشت شتر مرغ یکی از مفید تربن گوشتهای پرندگان میباشد که از کیفیت و ارزش غذایی بالایی برخوردار است،
گوشت شتر مرغ نسبت به گوشتهای دیگر از چربی بسیار کمتری برخوردار است و چربیهای اشباع شده در فیله شتر مرغ کم میباشد به اندازهای که حتی چربیهای مضر و کلسترول در فیله شتر مرغ نسبت به گوشت بوقلمون نیز کم تر است، گوشت شتر مرغ میزان چربی بسیار کم و شامل ویتامینهای زیادی از جمله ویتامین ب 12، ب 2، آ و سی میباشد، یکی دیگر از مهمترین مزیتهای این
غذا آن است که گوشت شتر مرغ بر خلاف گوشتهای قرمزی مانند گوشت گاو هیچ گونه انگل و بیماری را به بدن انسان منتقل نمی کند.
فیله شتر مرغ طبع گرمی دارد و شامل ویتامین E نیز میباشد.