فیله شتر مرغ

فیله شتر مرغ

فیله شتر مرغ


گوشت شتر مرغ یکی از مفید تربن گوشت‌های پرندگان می‌باشد که از کیفیت و ارزش غذایی بالایی برخوردار است، گوشت شتر مرغ نسبت به گوشت‌های دیگر از چربی بسیار کمتری برخوردار است و چربی‌های اشباع شده در فیله شتر مرغ کم می‌باشد به اندازه‌ای که حتی چربی‌های مضر و کلسترول در فیله شتر مرغ نسبت به گوشت بوقلمون نیز کم تر است، گوشت شتر مرغ میزان چربی بسیار کم و شامل ویتامین‌های زیادی از جمله ویتامین ب 12، ب 2، آ و سی می‌باشد، یکی دیگر از مهم‌ترین مزیت‌های این غذا آن است که گوشت شتر مرغ بر خلاف گوشت‌های قرمزی مانند گوشت گاو هیچ گونه انگل و بیماری را به بدن انسان منتقل نمی کند. فیله شتر مرغ طبع گرمی دارد و شامل ویتامین E نیز می‌باشد.

بطور معمول بسیاری از پزشکان و متخصصان مصرف گوشت شتر مرغ، فیله شتر مرغ، جگر شتر مرغ، گردن شتر مرغ و... را پیشنهاد می‌کنند، این پرنده یکی از بزرگترین و سرعتی‌ترین پرنده‌ها می‌باشد که به علت فعالیت زیادی که در طول روز انجام می‌دهد معمولا بدن ورزیده و قدرتمندی دارد و تراکم ماهیچه‌های شتر مرغ بسیار زیاد می‌باشد و گوشت آن از چربی زیادی برخوردار است، همچنین مصرف گوشت و فرآورده‌های پروتئینی شتر مرغ و فیله شتر مرغ به دلیل داشتن پروتئین زیاد و تراکم بالای ماهیچه‌ها به افراد ورزشکار و افرادی که در دوره‌های رژیمی هستند توصیه می شود. فیله شتر مرغ از میزان ویتامین ب 12 زیادی برخوردار است و این گوشت را می‌توانید به صورت گریل یا کباب کردن و یا به صورت استیک میل کنید.
تاریخ ثبت: 1401/10/11