جگر شتر مرغ

جگر شتر مرغ

جگر شتر مرغ 


گوشت شتر مرغ یکی از مقوی ترین و بهترین گوشت ها در جهان می باشد که مصرف آن توسط بسیاری از پزشکان و متخصصان به علت داشتن خاصیت بالای این گوشت توصیه می‌شود. جگر شتر مرغ می تواند برای افرادی که کیسه صفرای خود را خارج کرده اند و یا افرادی که از بیماری کبد چرب رنج می‌برند مفید باشد. گوشت شتر مرغ و جگر شتر مرغ دارای میزان بسیار بالایی از پروتئین بوده که با پروتئین دیگر گوشت های قرمز برابری می‌کند و با این حال نسبت به دیگر گوشت‌های قرمز چربی‌های اشباع شده کمتری دارد. جگر گوشت شتر مرغ آهن بسیار زیادی دارد و آهن آن چند برابر از گوشت قرمز بالاتر است و از این جهت برای افرادی که از بیماری آنمی یا کم خونی رنج می برند بسیار مفید می‌باشد.
ویتامین ب 12 ویتامینی در این غذا است که وجود آن برای خون سازی در بدن واجب می‌باشد و هنگامی که ویتامین ب 12 در بدن شما کم باشد سلامتی شما در خطر قرار می‌گیرد و جگر شتر مرغ یکی از محصولات خوراکی است که ویتامین ب 12 به مقدار زیادی در آن یافت می‌شود، جگر شتر مرغ نیز از گروه گوشت و  فرآورده‌ های پروتئینی است که دارای ویتامین آ بوده و می‌تواند در بالا رفتن کیفیت بینایی و درمان عفونت‌های بدن نقش مهمی داشته باشد. جگر شتر مرغ خاصیت‌های فراوانی مانند تقویت اعصاب و روان، سلامت چشم و تقویت بینایی، کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و سلامت پوست دارد. همچنین برای افرادی که دارای ریزش مو هستند و دانشجویان و دانش آموزان به علت کمک به حافظه پیشنهاد می‌شود.
تاریخ ثبت: 1401/10/11