همچنین گوشتهای قرمز به شکل معمول دارای حجم
زیادی از اسیدهای چرب مضر و کلسترول هستند که شتر مرغ به عنوان یک استثناء در بین
این گوشتهای قرمز دارای کم ترین میزان از اسیدهای چرب و اشباع شده است. به همین
دلیل فروش گردن شتر مرغ و گوشت شتر مرغ به دلیل خواص آن در حال بالا رفتن است. این
گوشت به عنوان بهترین منبع دریافت پروتئین، غذای خوبی برای ورزشکاران و افرادی که در حال
انجام رژیم های کاهش وزن هستند، می باشد.
ماهیچه گوشت شتر مرغ چربی بسیار پایینی دارد و مصرف آن باعث چاقی نمیشود، یکی از مهم ترین فواید مصرف گوشت شتر مرغ، وجود امگا 3 در گوشت شتر مرغ می باشد. امگا 3 یکی از مواد موجود در گوشت ماهی است و مصرف آن می تواند باعث جلوگیری از لخته شدن خون شود. همچنین امگا 3 تأثیر بالایی در جلوگیری از بیماری های روحی و روانی نظیر افسردگی و اضطراب دارد، به همین دلیل مصرف گوشت شتر مرغ بسیار مفید می باشد. امروزه فروش اغذیه گردن شتر مرغ و ران شتر مرغ بسیار رایج شده و عده زیادی از مردم به جای گوشت گوساله، گوشت گوسفند یا گوشت گاو از گوشت شتر مرغ استفاده می کنند.
تاریخ ثبت: 1401/11/10